Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla yanında binanın acilen evinsizaltılmasına olanak tanır, yapı eminğini sağlar. Acil çıkış bapları binaların strüktürsına ve makroliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin zayia düşmesidir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak zorla ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kadar evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın Merdiveni Kapısı İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bununla müşterek zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması kabul edilir.

Yangın Kapısının bakımını bina etmek karınin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını savsaklama eylemek veya amatörce inşa etmek vahim hatimelara tarik hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yüzının açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. yangın kapısı Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini terk Yangın Merdiveni Kapısı etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page